Nyt webinar om 10 social impact investing trends

Hvor bevæger impact investing markedet sig hen? Hvilke trends aner vi i horisonten, og hvilke tendenser fra verden omkring os vil slå igennem i Danmark og Norden i den kommende tid?

webinar1
Nyhed

Det er spørgsmål, som i forskellige varianter altid har været en fast del af diskussionerne internt i Den Sociale Kapitalfond gruppen: Over frokostbuffeten (dengang, før COVID-19, hvor vi kunne samles om sådan en), til team(s)møderne, og i partnergruppen og bestyrelsen, igennem vores snart 10 år lange historie. Og efter et vildt ”corona-år” gik der her ved årets begyndelsen for alvor sport i at komme med forudsigelser på, hvordan impact investing markedet vil udvikle sig i et 2021:

Efter 2020, hvem tør så spå om 2021?

Det gør vi! Vi har vovet pelsen og delt vores interne ”top 10” over tendenser, der kan påvirke markedet for sociale investeringer i 2021, som vi nu vil uddybe og diskutere i webinaret 10 social impact investing trends 2021.

Så hvis du vil være med, når vi løfter sløret og uddyber vores ti vilde forudsigelser, og hvis du er nysgerrig på, hvordan vi definerer impact investeringer, hvor stort markedet er, hvordan det udvikler sig, hvad teknologiudviklingen betyder for området, hvordan det spiller sammen med velfærdsdebatten, hvad de nye tendenser er, og ikke mindst; hvorfor vi mener, Lolland Falster bliver Danmarks første ansvarligheds-ø! Så skal du tilmelde dig det gratis webinar via linket herunder.

Om webinaret

Dato og tid: Onsdag den 17. marts klokken 15.00

Varighed: 60 minutter.

Når du har tilmeldt dig, modtager du et link til mødet. Vi optager mødet, så hvis du bliver forhindret i at deltage, modtager du optagelsen, så du kan se den senere.

Dine oplægsholdere er:

Lars Jannick Johansen, stifter og ledende partner, Den Sociale Kapitalfond Invest

Jannik Tharben Buchholz, ledende partner, Den Sociale Kapitalfond

Peter Engberg, bestyrelsesformand, Den Sociale Kapitalfond

Moderator:

Christina Ove Holm, kommunikationschef, Den Sociale Kapitalfond

Tilmeld dig webinaret via link til højre på siden.