2016 Temashop

Temashop arbejde på lageret

Temashop sælger kostumer og udklædningstilbehør til temafester gennem deres webshop til hele Danmark.

Temashop ApS

Temashop beskæftiger personer der står uden for arbejdsmarkedet og appellerer til en bred målgruppe af medarbejdere med særlige behov, hvor formålet er at løfte dem ind på arbejdsmarkedet. De har bl.a. beskæftiget hørehæmmede mennesker og samtidig har de mennesker i arbejdsprøvning og uddannelsesforløb.

Temashop har en årsomsætning tæt på 30 mio. kr. og ligger i top herhjemme, når det handler om private virksomheder, der har en bevidst strategi for at tage et socialt ansvar. Temashop arbejder på at udvide deres marked i resten af Norden.

Temashop har været en del af Det Sociale Vækstprogram i Den Sociale Kapitalfond i foråret 2016, hvor virksomheden har arbejdet med forretningsudvikling. I efteråret 2016 modtog Temashop en investering fra Den Sociale Kapitalfond på op til 3 mio. kr. Investeringen skal bidrage til at Temashop på sigt kan give arbejde til flere udsatte. Virksomheden har det potentiale for at kombinere social og forretningsmæssig succes, som er en forudsætning for fondens investering.

Temashop blev kåret som Gazelle i 2016.

Logo for Temashop A/S
Årstal
2016