Endnu en Impact StartUp-virksomhed får investering

Denne gang er der tale om virksomheden Healper, der lige har lukket deres investeringsrunde – og med succes.

Healper ny investering skærm
Nyhed

Healper er en bookingplatform, som matcher personer med psykiske udfordringer med den helt rigtige terapeut. Og så er det helt gratis for den, der søger en psykolog. 20% af danskerne oplever nemlig hvert år mentale udfordringer, der burde løses af en professionel. Men meget få ender med at finde den rette – og derfor gik Andreas Aabo, Tobias Pankoke og Rasmus Frost sammen om at skabe Healper.

Fortsættende vækstrejse

I november 2021 lukkede Healper en aftale med investorer Henrik Sparup og Jesper Tilsted. Efterfølgende tog det fart med en månedlig vækst på 317% i omsætning og 517% på matches mellem klient og psykolog. Og de fortsætter med at vokse.

Nu matcher de 1000 klienter og terapeuter om måneden. Og så har de lige fået endnu fem investorer med på rejsen.

En af dem er Hjalte Wieth, co-founder af Soundboks: ”Jeg har bl.a. valgt at investere i Healper, fordi teamet er virkelig ambitiøse, værdifaste og passionerede omkring at skabe det bedste produkt, og den gnist og gejst, de har, vil jeg bare virkelig gerne bakke op omkring!” fortæller Hjalte Wieth, som især skal hjælpe virksomheden med den rette branding og marketing: ”Og så også fordi jeg gerne vil normalisere det at skabe mental frihed. Det skal være lige så nemt at finde den rigtige terapeut, som det er at gå ud og få en øl i byen,” fortæller Hjalte med et smil på læben.

Og den mission er founder og CEO i Healper, Andreas Aabo, helt enig i: ”Vi vil gerne gøre det cool at gå i terapi og vise omverdenen, at det er sejt at arbejde med sig selv og prøve at blive bedre,” fortæller Andreas.

Og emnet er ikke helt fremmet for Hjalte og Andreas, der selv har haft psykiske udfordringer tæt inde på livet. Du kan høre Andreas’ historie i videoen herunder:

Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør

Impact StartUp er networking – selv uden man er fysisk til stede

Healper deltager i Impact StartUp et acceleratorforløb for iværksættere, der tilbyder bæredygtige løsninger på nogle af velfærdssamfundets største udfordringer. Forløbet er faciliteret af Den Sociale Kapitalfond og har indtil videre haft 21 startups i forløbet, hvor 86% af dem har hentet ekstern finansiering. I forløbet får de 1:1-forretningsudvikling, lærerige workshops og webinarer inden for bl.a. impact management, salg, økonomi og kapitalfremskaffelse. Og så har de løbende mødt impact investorer, mentorer og samarbejdspartnere.  Og det har Healper haft gavn af i denne proces:

”Vi havde en forventning om, at den her proces ville være superhurtig og nem, men man bliver altid overrasket over, hvor meget arbejde der ligger bag. Der har vores vejledere fra Impact StartUp virkelig været gode til at holde os i snor og hjælpe os med de rette introduktioner,” fortæller Andreas Aabo, der fortsætter:

”Og når noget tager ens tid på den måde, er det så fedt at være en del af Impact StartUp, fordi man kan stole på, at vores mentorer hjælper os med at komme på landkortet – også uden vi altid behøver at være til stede fysisk.”

Impact StartUp Nordic søsætter et nyt forløb med kick off d. 25. august, hvor du kan få lov at møde de udvalgte startups og samtidig høre Leslie Labruto, direktør for London School for Economics and Political Science, tale om, hvorfor internationale investorers blik er rettet mod Nordisk social imact: Social Impact Accelerator KICK-OFF! Tickets, Thu 25 Aug 2022 at 14:00 | Eventbrite