OG VINDERNE ER....

To virksomheder i vores accelerator Impact StartUp har i dag hver vundet 50.000 kr. sponsoreret af Den Sociale Kapitalfond.

Vindere af 50.000 Impact StartUp
Nyhed

De to vindere er virksomhederne Sheworks og Healper. 

Healper er en online bookingplatform, hvor man bliver matchet med psykologen, som passer til ens udfordringer, personlighed og andre faktorer, som øger chancen for kemi mellem psykolog og klient. 

Sheworks producerer miljøvenlige produkter som virksomhedsgaver, specialdesignede opgaver og interiør. Sheworks skaber arbejdspladser for indvandrerkvinder og producerer deres produkter af overskudsproduktion af tekstiler.

Begge virksomheder har været på en eksplosiv udviklingsrejse, siden de startede i Impact StartUp programmet for halvandet år siden. 

"Som ny virksomhedsejer, kan man godt ha' dage, hvor man har brug for et skulderklap, og at nogen siger du gør det godt. du går i den rigtige retning. Sådan en dag, har det været i dag, og det betyder utrolig meget for mig at få anerkendelsen af Den Sociale Kapitalfond, som jeg har kæmpe respekt for," siger Solveig Søndergaard, der er founder og direktør i Sheworks. 

Solveig vil bruge de 50.000 kroner på at få udviklet en ny hjemmeside, optimeret til SEO og SEM. 

For Healper kommer checken på de 50.000 kroner på et tidspunkt, hvor en række pensions- og forsikringsselskaber har vist stor interesse for Healpers matching-tjeneste. 

"Derfor er det sindssygt afgørende for os at have et solidt økonomisk fundament, hvilket det her bidrager til," siger Andreas B. Aabo, stifter af Healper, der samtidig har landet en større investering for kort tid siden.