Partner- og ejerkreds udvides med køkkenmedarbejder og to forretningsudviklingschefer

Den Sociale Kapitalfond Management, der siden 2011 har rejst 491 millioner kroner til investering og udvikling af virksomheder med socialt ansvar som et bærende element i forretningsgrundlaget, udvider sin ejerkreds med fem medarbejdere. Herunder fondens køkkenmedarbejder Ditte Bach, der har valgt at indtræde i ejerkredsen.

gruppebillede af medarbejderne i Den Sociale Kapitalfond
Nyhed

I Den Sociale Kapitalfond tager vi ejer- og partnerskab alvorligt. Vi ser det som et vigtigt værktøj til at styrke den pionerånd og det stærke engagement og sammenhold i hele medarbejdergruppen, som er afgørende for at sikre vores fortsatte udvikling og gode resultater,” siger Lars Jannick Johansen, der stiftede Den Sociale Kapitalfond i 2011 sammen med Trygfonden, og som i dag er ledende partner.

Alle medarbejdere i Den Sociale Kapitalfond bliver efter to års ansættelse tilbudt medejerskab. Ud over Ditte Bach er projektleder Rasmus Dilling-Hansen, forretningsudviklingscheferne Stine Lomholt og Jesper Tjørnager Jakobsen fra Den Sociale Kapitalfonds acceleratorteam og Torben Agerup fra Den Sociale Kapitalfond Invest, indtrådt som nye medejere.

Sammen med en udvidelse af ejerkredsen, har Den Sociale Kapitalfond Management fået to nye partnere, som fremover indgår i partnergruppen med adm. direktør Claus Bjørn Billehøj og direktør Birgitte Frost Mathiesen samt stifter Lars Jannick Johansen. Der er tale om Steen Malmberg, der er ansat i Den Sociale Kapitalfond som forretningsudviklingschef, og som tidligere har arbejdet for såvel internationale som danske virksomheder på direktionsniveau. Samt Jesper Tjørnager Jakobsen, forretningsudviklingschef i Den Sociale Kapitalfond, der har en baggrund inden for regnskab og økonomistyring som henholdsvis revisor hos Deloitte samt en række forskellige stillinger i finansfunktioner.

”Jeg er stolt over, at vi nu udvikler organisationen yderligere. Steen og Jesper er stærke profiler, der hver især bidrager med værdifulde kommercielle erfaringer, og så er de begge drevet af at gøre en positiv forskel og vise, hvordan social og økonomisk succes kan hænge sammen i samfundet, i virksomheder og for individer,” siger adm. direktør Claus Bjørn Billehøj.

Den Sociale Kapitalfond investerer kapital og kompetencer i virksomheder og organisationer, som bidrager til at løse sociale problemer. Når de vokser, kan fonden både hjælpe flere mennesker og sikre det finansielle afkast.

Helt aktuelt har Den Sociale Kapitalfond netop oprettet en garantifond sammen med Trygfonden til sikring af sociale virksomheder ramt af coronakrisen, ligesom fonden er ved at finde investorer til etablering af en social effekt-investeringsfond på 100 mill.kr.

”I Den Sociale Kapitalfonds managementteam har vi en stærk fælles tro på, at sociale investeringer kan bidrage til at løse flere af samfundets problemer. Udvidelsen af vores partnerkreds og gruppen af medejere understreger den stærke opbakning i teamet til vores mission – og styrker os i bestræbelsen på at blive et endnu stærkere socialt investeringshus,” siger Lars Jannick Johansen.