Start-up får kapital fra 18 business angels

Ikke mindre end 18 business angels har investeret i alt 6 mio. kr. i det danske medtech-selskab GDV Technology A/S, der netop har afsluttet en investeringsrunde i samarbejde med CVX Ventures.

 Careturner er et unikt vendesystem til pleje- og hospitalssenge, som forebygger tryksår, sparer ressourcer og øger plejepatienters komfort. De er deltagere af Impact StartUp, hvor de bl.a. lærer om afsætning, driftsøkonomi og impact management
Nyhed

GDV Technologies er en af de 21 startups, der deltager i acceleratorprogrammet Impact StartUp hos Den Sociale Kapitalfond, der er støttet af Industriens Fond. 

Kapitalindsprøjtningen fra de 18 business angels skal bruges til at udbrede selskabets automatiske vendesystem af sengeliggende patienter, Careturner, til endnu flere hospitaler og plejehjem i Danmark og internationalt, lyder det i meddelesen.

I Den Sociale Kapitalfond glæder vi os til at følge virksomhedens kommercielle vækst og ikke mindst skalering af den impact, Careturner skaber til gavn for både patienter og plejepersonale.