Webinar: hvad er din kommunes muligheder i et socialt effektpartnerskab?

Deltag i vores webinar om mulighederne i et partnerskab med Marselisborg og Den Sociale Kapitalfond, så i kan hæve jeres kommunale velfærd.

SKF Effekt + Marselisborg
Nyhed

Den 30. januar 2023 kl. 13.30-15.00 vil Den Sociale Kapitalfond Effekt sammen med Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden fortælle om deres fælles koncept og de muligheder, der ligger i partnerskab for kommunerne. 

Den Sociale Kapitalfond Effekt er villig til at investere over DKK 4 mio. per kommune med det formål, at de kommunale medarbejdere på sygepengeområdet får styrket deres kompetencer og færdigheder. 

På webinaret kan du bl.a. høre om: 

  • Et innovativt indsatsspor hvor Marselisborg arbejder med 150 sygemeldte på sygedagpenge og jobafklaringsforløb i en to årigperiode, der fokuserer på empowerment, tillidsopbygning og efterværn. 
  • Et få kapacitet i driften til læring og kompetenceopbygning uden det går ud over serviceniveau eller organisations sammenhængskræft, da indsatssporet aflaster jobcentret medarbejdere. 
  • En intensiv læringsindsats over 12 måneder for alle medarbejdere der arbejder med borgere på sygedagpenge og i jobafklaringsforløb, hvilket bl.a. inkluderer intensiv sagssparring, kompetenceudvikling samt styring og opfølgning

  • Et økonomisk provenu på flere millioner i sparede forsørgelsesomkostninger. Estimatet bygger på erfaringer fra andre kommuner, der på nuværende tidspunkt arbejder med projektet via en investering fra Den Sociale Kapitalfond Effekt

  • Hvordan kommuner kan få adgang til et kommunalt netværk, hvor der deles erfaringer og viden på tværs på sygedagpengeområdet og som ligeledes drøfter perspektiver i arbejdet med sociale effektinvesteringer i lyset af regeringsgrundlaget

Vi glæder os til at snakke muligheder med dig. 

Tilmeld dig webinaret her!*

*Webinaret er forbeholdt ansatte i kommuner

 

Kontakt

Jannik Tharben Hansen
Ledende partner, sociale effektinvesteringer (bestyrelsesmedlem)
+45 31 31 92 60